Onze unieke methode

Met de perfecte match als doel

Maatwerk, dat maakt het verschil

Als professional in zorg of welzijn wil je een baan die recht doet aan jouw kwaliteiten en ambities. En als leidinggevende in een instelling sta je pal voor hoogstaande zorg, met gekwalificeerde, gemotiveerde professionals in elke functie. Met onze unieke persoonlijke matchmethodiek brengen we deze ambities bij elkaar. Wat onze werkwijze zo effectief maakt? Simpel, voor een perfecte match gaan we gewoon veel verder dan andere bemiddelaars. Bij ons is detacheren meer dan het koppelen van profielen. Veel meer.

In 6 stappen naar een perfecte match:


Stap 1: Inventarisatie

Onze ervaren adviseur bespreekt met de opdrachtgever de behoeften, wensen en doelstelling van het project of de opdracht.


Stap 2: Selectie

Op basis van het vacatureprofiel en de vacaturewensen selecteren we na uitvoerige screening een kandidaat die daar perfect bij past.


Stap 3: Voorstel

Het profiel van de kandidaat wordt aan voorgelegd aan de opdrachtgever, inclusief VOG.


Stap 4: Kennismaking

De kandidaat gaat op gesprek bij de opdrachtgever, desgewenst vergezeld van onze adviseur.


Stap 5: Evaluatie

Onze adviseur evalueert het gesprek en de mogelijkheden met de opdrachtgever en de kandidaat.


Stap 6: Begeleiding

Gedurende de looptijd van de opdracht overlegt onze adviseur regelmatig met de opdrachtgever en professional over de voortgang.

 

Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je graag advies?


Neem contact op met één van onze vestigingen

Altijd een vaste persoonlijke adviseur

Als professional of opdrachtgever word je bij Samen in de Zorg begeleid door je eigen persoonlijke adviseur. Deze staat je bij met informatie, advies en oplossingen bij eventuele problemen. Onze adviseurs komen veelal zelf uit in het zorg- of welzijnsvak. Uit eigen ervaring weten ze precies waar de behoeften, mogelijkheden en knelpunten liggen. Als deskundige gesprekspartners begrijpen ze dat elke instelling en situatie om een maatgesneden oplossing vraagt. En handelen daar ook naar.