Professionals

De mooiste baan voor elke professional in zorg & welzijn.

Wij begeleiden je persoonlijk naar jouw ideale baan.

Jouw loopbaan bij Samen in de Zorg.

Net klaar met je opleiding? Of loop je al langer mee als zorgprofessional? Stippel dan samen met je eigen loopbaanadviseur van Samen in de Zorg je persoonlijke route uit naar de ideale baan in de zorg- of welzijnssector. Voor tijdelijk of vast. Wij zorgen ervoor dat het ziekenhuis of de zorginstelling helemaal past bij jouw ambities, wensen en vaardigheden.

Wij hebben vacatures binnen deze branches:

Uitgelichte vacatures

Opleiding en bijscholing:
kwaliteit staat voorop.

Investeer jij in jezelf? Dan investeren wij graag met je mee. Via Samen in de Zorg Academy kun je kosteloos alle denkbare cursussen en trainingen volgen om je kennis te verbreden, je professionaliteit te versterken en je BIG- en V&VN-bevoegdheden bij te houden. Als verpleegkundige, verzorgende of andere zorgprofessional ben je tenslotte nooit uitgeleerd.

Lees meer

Wat heeft Samen in de Zorg jou te bieden?

Een aantrekkelijk salaris
Uitstekende secundaire voorwaarden
Ontwikkeling en opleidingen
Veel vrijheid en flexibiliteit

Wat onze Professionals vinden:

Voor tijdelijk of vast

Wil je tijdelijk aan de slag en zo bij verschillende afdelingen en instellingen ontdekken waar jouw kwaliteiten en ambities liggen? Of weet je al precies wat je wilt en ga je voor een vast dienstverband bij de instelling van je keuze?

Wat je ook wilt bereiken in zorg of welzijn, bij ons zijn je ambities in professionele handen. Binnen je dienstverband bij Samen in de Zorg kun je je vleugels uitslaan in de richting van jouw keuze:

Detachering: je werkt voor korte of langere tijd in een bepaalde functie.

Interim-management: tijdelijk aan de slag als zorgmanager.


Lees meer over de mogelijkheden.