Wat onze Professionals vinden

"Samen in de zorg,
ik ervaar dat echt zo."

"Het voelt als de dag van gisteren. Ik zocht op de woordencombinatie: ‘zorg’ en ‘bemiddelingsbureau’. Samen in de Zorg verscheen als één van de eerste zoekresultaten. De professionaliteit en betrouwbare indruk gaven mij direct een goed gevoel. Ik zocht contact en voor ik het wist, ging het balletje razendsnel rollen.

De doorgroeimogelijkheden zijn mij, tijdens één van de eerste contactmomenten, uitgebreid uitgelegd. Ik heb een duidelijk beeld van de opties en mogelijkheden. Mijn focus ligt nu bij mijn gezin, omdat ik komende periode een klein wondertje mag verwelkomen. Het voelt fijn dat ik kan terugvallen op het cursus- en trainingsaanbod van Samen in de Zorg. Mocht de tijd rijp zijn, zal ik er misschien wel gebruik van maken.

De oprechte aandacht voor een professional is fijn. Ik stuur een kort appje en heb direct contact. In tegenstelling tot andere bedrijven, waarbij soms een eindeloos keuzemenu moet worden doorlopen. Zowel binnen als buiten mijn functie ervaar ik een hoge mate van betrokkenheid. In die zin voelt het echt alsof wij het samen doen. Jullie naam zegt het al hè? Samen in de Zorg.

Werkplezier creëer je samen. Dat zit hem in de cliënten waarmee ik werk. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan overbrengen en écht iets kan betekenen. Ik draag in deze rol dagelijks bij aan de kwaliteit van zorg.

Het aanraden van Samen in de Zorg belet mij op geen enkele wijze. Het doorverwijzen naar jullie website, is geen uitzondering. Uiteindelijk is een kennis bij jullie op gesprek geweest. Het zorgwereldje is klein, dat maakt het leuk!"

Danny
Persoonlijk Begeleider GHZ