Wat onze Professionals vinden

"Een sociaal vangnet
waar je altijd op kunt rekenen"

"Tja, van het één kwam het ander. Je zoekt op ‘GHZ’ en komt uit bij Samen in de Zorg. Ik werd verleid om de website te bezoeken. En hetgeen ik erg leuk vond, kwam ik tegen in de vacatures.

Het begeleiden van specifieke doelgroepen heeft altijd mijn aandacht getrokken. Ik had deze gedachte al bij de start van mijn studie Sociaal Werk. En dit is nooit meer weggegaan. Ik kwam eerst in gesprek met Yassin. Vervolgens met Sebastian en later met Sanne. Een rondje Samen in de Zorg. Dit gaf een fijn gevoel.

Het eerste voorstel was een baan in Lelystad. De forse reistijd was niet helemaal ideaal. Samen in de Zorg bleef meedenken. Ik kwam terecht bij een zorginstelling in de regio Utrecht. Dit was meteen een schot in roos!

De individuele begeleiding van Samen in de Zorg is buitengewoon goed. Je kunt altijd je hart luchten of contact opnemen indien er zaken niet geheel duidelijk zijn. Een nette terugkoppeling is geen uitzondering, maar eerder regel. Een sociaal vangnet waar je altijd op kunt rekenen, zo zou ik Samen in de Zorg willen omschrijven.

Het persoonlijk ontwikkeltraject is handig om mezelf meer te verdiepen in de psychiatrische aandoeningen van cliënten. Of ik nog verbeterpunten heb? Nee, eigenlijk niet. Ik zou zeggen: lekker solliciteren bij Samen in de Zorg!"

Lana
Begeleider C