Wat onze Professionals vinden

"De leuke presentjes
maken verschil"

“De klik met Samen in de Zorg is sterk aanwezig. Je creëert een band met de vaste aanspreekpunten. In dit geval Anne en Anolia. Zij zijn, zowel zakelijk als privé, betrokken geweest. Het is mooi om de hoogtepunten samen te vieren. Een vast dienstverband is er zeker zo één.

Ik sta, mede dankzij mijn vaste dienstverband, in een sterkere positie voor de aankoop van ons nieuwe huis. Het zorgt voor zekerheid en rust. Een eigen huis is namelijk de grootste aankoop die de meeste mensen in hun leven doen.”
Samen in de Zorg maakte in oktober 2019 al bekend dat de situatie voor flexwerkers sterk is verbeterd. Het perspectief, om als een gedetacheerde een huis te kopen, wordt alsmaar beter. Dit kun je hier teruglezen.

“De leuke presentjes bij Samen in de Zorg maken verschil. Recent heb ik een geschenk ontvangen voor de Dag van de Zorg. Een persoonlijk scrabble-boodschap met een extra ‘lading’. Een tastbare herinnering voor een bijzonder zorgjaar.

In de toekomst zou ik graag een master willen volgen. Eén van de keuzes waar je dan voor staat is: wil ik me verbreden of moet ik me juist specialiseren? Ik word hierin gesteund door mijn vaste dienstverband. Bij Samen in de Zorg ga ik dit uitgebreid ontdekken. In de komende tijd kan ik bij diverse ziekenhuizen in de verschillende keukens kijken. Zo kan ik kijken wat écht bij mij past. Ik heb er veel zin in!”

Rebekka
Verpleegkundige