Wat onze Professionals vinden

"Andere partijen beschouwden mij
vaak als nummertje"

"Aan het begin was nog niet geheel duidelijk wat ik wilde. Ik dacht bij mezelf: hoe kan Samen in de Zorg dit dan wél weten?" Nu is Zoë elke dag in haar nopjes op de werkvloer.

Nadat Zoë haar CV had geplaatst, werd zij gebeld door Iris, Senior Adviseur bij Samen in de Zorg, voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek stond haar persoonlijke voorkeur op één. "Zij stelden mijn werkplezier als hoogste prioriteit. Anderen partijen beschouwden mij vaak als nummertje."

Zij werkt nu als Coördinerende Verpleegkundige en ervaart inderdaad volop werkplezier. In haar eerste weken had Zoë wél een aantal ongewone werksituaties. Zoë stond even op een kruispunt en zocht naar een oplossing. "Ik ervaarde toen echt persoonlijke aandacht. Iris, als ware haar vertrouwenspersoon binnen Samen in de Zorg, heeft in een laagdrempelige setting mijn verhaal aangehoord." Vervolgens heeft Jordy, Vestigingsmanager bij Samen in de Zorg, uitgebreid meegedacht en zijn eigen praktijktips met alle liefde meegegeven. Vervolgens kon zij slimmer omgaan met dergelijke situaties.

"Het is bijzonder om mijn persoonlijke ervaring over te brengen aan mijn nieuwe opdrachtgever. De kleine doelen die ik samen wil behalen met mijn cliënten, geven mij élke keer dat overweldigende gevoel."

"Dit positieve gevoel wilde ik direct delen. Ik heb zelfs twee oud-collega’s doorverwezen naar jullie. De toegankelijke loopbaanadviseur denkt in elke situatie mee. Ik kan iedereen Samen in de Zorg van harte aanbevelen."

Zoë
Coördinerende Verpleegkundige