Samen in de Zorg Academy

In de zorg ben je nooit uitgeleerd

In de zorg ben je nooit uitgeleerd, hoe ervaren je ook bent. Je hele loopbaan lang investeer je in het verbreden en bijhouden van je vakkennis en vaardigheden. Via Samen in de Zorg Academy investeren we graag met je mee. Je kunt er kosteloos vakgerichte cursussen en trainingen volgen om je professionaliteit te versterken en je BIG- en V&VN-bevoegdheden up-to-date te houden.


Aanmelden bij Kwaliteitsregister

Als je via Samen in de Zorg aan de slag gaat, melden we je meteen in bij het Kwaliteitsregister voor verpleegkundigen en verzorgenden van de beroepsvereniging V&VN. In het register houd je je bevoegdheden up-to-date, waarmee je aantoont hoe vakbekwaam je bent. Je ontvangt daarnaast 8 keer per jaar het vakblad, nieuwsbrieven en krijgt kortingen op congressen en cursussen. De kosten van het lidmaatschap nemen wij voor onze rekening.


Toegang tot e-learningportal met 120 vakgerichte cursussen en trainingen

Je hebt gratis toegang tot ons e-learningportal; een schatkamer met ruim 120 vakgerichte cursussen en trainingen voor zorgprofessionals. Zo houd je je vakkennis en vaardigheden up-to-date. Je afgetoetste vorderingen houd je bij in het V&VN- en BIG-register.


Klassikale cursussen en trainingen

Desgewenst volg je ook aanvullende klassikale cursussen en trainingen voor vaardigheden die onmisbaar zijn om je werk goed te kunnen doen. Ook die vorderingen maak je aantoonbaar in het Kwaliteits- en BIG-register.


Speciale studiedagen

4 keer per jaar organiseert Samen in de Zorg speciale studiedagen. Geaccrediteerde trainers bespreken dan belangrijke en boeiende zorgthema's die je aan het hart gaan.


Bij- en opscholing voor zij-instromers

Ben je zij-instromer? Dan kun je via ons, onder voorwaarden, bij- of opscholen om zo snel in jouw zorgvak aan de slag te kunnen.


Maak een afspraak voor een intakegesprek