Kan jij de zorg in Gelderland extra glans geven?

De wekker rinkelt! Vandaag wordt een mooie dag. Jij stapt deze ochtend met een goed gevoel richting werk. Jij hebt immers een warme, fijne band opgebouwd met de eerste cliënt. Tijdens werk sta jij in contact met veel verschillende mensen, met elk hun eigen verhaal en karakter. Echt fijn!

Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid één van de kernwaarden van jou. Door ouderdom, ziekte of een lichamelijk beperking hebben cliënten professionele zorg nodig. Het stimuleren van een gezonde levensstijl en vergroten van zelfredzaamheid is erg belangrijk. Dat vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en handelingsbekwaamheid. Én een professionele samenwerking. Jij hebt leuke gesprekken met collega’s, het voelt vertrouwd en jullie begrijpen elkaar makkelijk. Precies wat jij wil!

Wil jij een spil zijn binnen de directe cliëntenzorg? Een functie waarin jij iemand kunt bieden wat hij of zij écht nodig heeft. Een verzorgende rol, doen wat jij het liefste doet, net als thuis. Op zoek naar een twinkeling in de ogen, dat is waar het om draait in het leven.

Beschik jij over hét Samen in de Zorg-hart?
Wij hebben een vacatureselectie samengesteld van de meest gewilde banen binnen jouw regio. Misschien ben jij binnen zeer korte tijd wel die zéér gevraagde Zorgprofessional. Bekijk direct hier onze vacatures in Gelderland, want werken in de zorg doen wij samen!

Vacatures
Ik mag elke dag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Dat is geweldig!
Samen in de Zorg-adviseur in de Spotlight: Charell
Een sociaal vangnet waar je altijd op kan rekenen
Recensie Lana

Of maak direct een afspraak met één van onze loopbaanadviseurs...

Ik heb het privacy statement en de toestemmingsverklaring gelezen en geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken.