Verlang jij (terug) naar de zorg?

De zorg- en welzijnssector is breder dan veel mensen denken. Een ander helpen om écht iets te kunnen bijdragen. Het is een reden om een geslaagde carrièreswitch te realiseren.
 
Het roer om: wat wil jij graag? Het werk doen wat jezelf als persoon rijker maakt. Dat is haalbaar. Wanneer jij in gesprek komt met een cliënt, ontstaat er een spontane glimlach. En dan heb ik het niet over de financiële verloning, maar over jezelf, als persoon. Vandaag kan het.

Samen in de Zorg
Bij Samen in de Zorg staat een loopbaanadviseur stil bij jouw persoonlijke situatie. Jullie kijken waar jij goed in bent én hoe jij dit als zorgprofessional optimaal kunt benutten. Of jij nu herintreder, scholier of al werkzaam bent in de zorg, samen bespreken wij een volgende stap. In een speciaal maatwerktraject word jij bijgeschoold en klaargestoomd.
 
Tijd voor reflectie! Hoe haal jij meer voldoening uit jouw werk? Samen in de Zorg denkt graag mee met jou mee. Bekijk hier onze vacatures of neem direct contact op via het onderstaande formulier.

Ik heb het privacy statement en de toestemmingsverklaring gelezen en geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken.