Kan jij de ouderenzorg in Brabant extra glans geven?

De wekker rinkelt! Vandaag wordt een mooie dag. Jij stapt deze ochtend met een goed gevoel naar werk. Niet alleen jouw werksituatie maar ook de thuissituatie is belangrijk voor dat positieve, energieke gevoel. Tijdens werk kom jij veel verschillende mensen, met uiteenlopende Brabantse achtergronden en karakters tegen. Echt fijn!

Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid één van de kernwaarden van jou, als Verpleegkundige. Door ouderdom hebben cliënten professionele zorg nodig. Het stimuleren van cliënten in een gezonde levensstijl  is erg belangrijk. Dat vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en handelingsbekwaamheid. Én een professionele samenwerking. Precies wat jij wil!

Wil jij als Verpleegkundige een spil zijn binnen de directe ouderenzorg? Een functie waarin jij iemand kunt bieden wat hij of zij écht nodig heeft. Een zorgzame rol, doen wat jij het liefste doet, net als thuis. Op zoek naar een twinkeling in de ogen, dat is waar het om draait in het leven.

Beschik jij over hét Samen in de Zorg-hart?
Wij hebben een vacatureselectie samengesteld van de meest gewilde banen binnen jouw regio. Misschien ben jij binnen zeer korte tijd wel die zéér gevraagde Verpleegkundige. Bekijk direct onze onderstaande vacatures in Brabant, want werken in de zorg doen wij samen!

Als jij wilt praten over jouw volgende stap, is onze recruiter een luisterend oor. Zij begeleidt jou persoonlijk naar de baan die helemaal aansluit bij jouw wensen en ambities. 

Neem vandaag contact op met Katja: 
Telefoon - 06 57 45 37 26
E-mail - katja.danylko@samenindezorg.nl

Eindhoven

Verpleegkundige Psychiatrie

Verpleeg- en Verzorgingshuis | HBO | 20 uur 


Wil jij als SPV-er waardevolle ervaring opdoen met een niet alledaagse doelgroep? Solliciteer dan op deze unieke functie!

Meer informatie Direct solliciteren

Eindhoven

Verpleegkundige Somatiek

Verpleeg- en Verzorgingshuis| MBO | 32 uur


Voor een somatische afdeling in Eindhoven zoeken wij een vriendelijke Verpleegkundige!

Meer informatie Direct solliciteren

Eindhoven

Leaseauto, opleidingen en een baan als Verpleegkundige

Verpleeg- en Verzorgingshuis | HBO | 24 uur


Leaseauto, zekerheid en een leuke baan als Verpleegkundige!

 

Meer informatie Direct solliciteren