Kan jij de zorg in Rotterdam extra glans geven?

De wekker rinkelt! Vandaag wordt een mooie dag. Jij stapt deze ochtend met een goed gevoel richting werk. Jij hebt immers een warme, directe band opgebouwd met de eerste cliënt. Tijdens werk sta jij in contact met veel verschillende mensen, met elk hun eigen verhaal en karakter. Ja toch, niet dan!

Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid één van de kernwaarden van jou, als Verpleegkundige. Door ouderdom, ziekte of een lichamelijk beperking hebben cliënten professionele zorg nodig. Het stimuleren van een gezonde levensstijl en vergroten van zelfredzaamheid is erg belangrijk. Dat vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en handelingsbekwaamheid. Én een professionele samenwerking. Jij hebt leuke gesprekken met collega’s en jullie kunnen gemakkelijk door één deur. Lekker doen waar jij je goed bij voelt!

Wil jij als Verpleegkundige passie, loyaliteit, baanzekerheid en afwisseling in het werk? Een functie waarin jij iemand kunt bieden wat hij of zij écht nodig heeft. Een verzorgende rol, doen wat jij het liefste doet, net als thuis. Op zoek naar een twinkeling in de ogen, dat is waar het om draait in het leven.

Beschik jij over hét Samen in de Zorg-hart?
Wij hebben een vacatureselectie samengesteld van de meest gewilde banen binnen jouw regio. Misschien ben jij binnen zeer korte tijd wel die zéér gevraagde Verpleegkundige. Bekijk direct onze vacatures in regio Rotterdam, want werken in de zorg doen wij samen!

Gouda

Verpleegkundige

Verpleeg- en Verzorgingshuis | HBO | 28 uur 


Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een verpleegkundige.

Meer Informatie  Direct solliciteren

 

Gouda

Verpleegkundige Ouderenzorg!

Verpleeg- en Verzorgingshuis | MBO | 28 uur


Voor de regio's Gouda, Rotterdam en Dordrecht zoeken wij verpleegkundigen Ouderenzorg intra- en extramuraal. 

Meer informatie Direct solliciteren

Gouda

Verpleegkundige PG

Verpleeg- en Verzorgingshuis | MBO | 32 uur


Zit het zorgen je in het bloed en gaat je hart sneller kloppen van het zorgen voor anderen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Meer informatie Direct solliciteren