Kan jij een bijdrage leveren aan de zorg in Brabant?

De wekker rinkelt! Yes, de nieuwe week is weer begonnen! Jij stapt deze ochtend met een lekker, goed gevoel naar werk. Niet alleen jouw werksituatie, maar ook de thuissituatie is belangrijk voor dat positieve, energieke gevoel. Jij kan vandaag de zon laten schijnen. Een grap, een moment van vreugde. Een zin waarmee jij een cliënt halfluid in de lach laat schieten. Echt fijn!

Door aan te voelen wat iemand een twinkeling in de ogen bezorgt en ruimte te krijgen om daar iets mee te doen, kun jij het verschil maken. Dat gaat verder dan zorg alleen. Dat kan zitten in hele kleine dingen. De tijd nemen om in een oud fotoboek te bladeren. Herinneringen op te halen. Te wandelen. Samen aan tafel te gaan. Juist datgene wat jij toevoegt aan de zorg, kan ervoor zorgen dat cliënten zich thuis voelen. De dag vliegt voorbij, jij bent voldaan. Lekker richting huis!

Wil jij als Verzorgende IG werken bij een organisatie die aandacht heeft voor persoonlijke groei, werkplezier en afwisseling biedt in het werken als VIG’er? Veranderingen in de gezondheid van cliënten merk jij direct op. Jij zorgt samen met jouw collega’s voor een fijne en positieve sfeer.

Beschik jij over het Samen in de Zorg-hart?
Wij hebben een vacatureselectie samengesteld van de meest gewilde banen binnen jouw regio. Kies jouw droomfunctie, overtuig jezelf én wordt het kloppende hart van de zorg. Misschien ben jij binnen zeer korte tijd wel die zéér gevraagde Brabantse Verzorgende IG.

Amsterdam

Verpleegkundige

Verpleeg- en Verzorgingstehuis | HBO | 32 uur 


Wil jij persoonsgerichte zorg bieden om bij te dragen aan de kwaliteit van leven? Reageer direct!

Meer Informatie  Direct solliciteren

 

Amsterdam

Verzorgende IG

Verpleeg- en Verzorgingstehuis | MBO | 32 uur

 


Gaat jouw hart sneller kloppen bij de woorden: liefde, warmte en aandacht? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie Direct solliciteren

Amsterdam

Helpende plus

Verpleeg- en Verzorgingstehuis | MBO | 24 uur


Houd jij van een warme sfeer en steek jij graag de handen uit de mouwen? Kijk snel verder!

 

Meer informatie Direct solliciteren