Kan jij een bijdrage leveren aan de zorg in Rotterdam?

De wekker rinkelt! Yes, de nieuwe week is weer begonnen! Jij stapt deze ochtend met een lekker, goed gevoel naar werk. Jij ervaart veel positieve energie, plezier en passie in jouw werk. Een grap met een Rotterdamse tongval, eerder vanzelfsprekend dan een uitzondering. ‘Bakkie pleur?’ Een zin waarmee jij een cliënt halfluid in de lach laat schieten. Gewoon lekker jezelf kunnen zijn!

Jij vindt het heerlijk om ervoor te zorgen dat mensen zich fijn voelen. Of dat nu met een hapje eten is, een koekje bij de koffie, of een praatje tijdens de lunch. Door aan te voelen wat iemand een twinkeling in de ogen bezorgt en direct tot de kern te komen, kun jij het verschil maken. De dag vliegt voorbij, jij bent voldaan. Lekker richting huis!

Wil jij als Verzorgende IG werken bij een organisatie die aandacht heeft voor baanzekerheid, ontwikkeling en afwisseling biedt in het werken als VIG’er? Veranderingen in de gezondheid van cliënten merk jij direct op. Jij zorgt samen met jouw collega’s voor een fijne en positieve sfeer.

Beschik jij over het Samen in de Zorg-hart?
Wij hebben een vacatureselectie samengesteld van de meest gewilde banen binnen jouw regio. Kies jouw droomfunctie, overtuig jezelf én wordt het kloppende hart van de zorg. Misschien ben jij binnen zeer korte tijd wel die zéér gevraagde Rotterdamse Verzorgende IG.

Gouda

Verzorgende IG

Verpleeg- en Verzorgingshuis | MBO | 32 uur 


Zit het zorgen je in het bloed en gaat je hart sneller kloppen van het zorgen voor anderen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Meer Informatie  Direct solliciteren

 

Rotterdam

Verzorgende IG detachering

Verpleeg- en Verzorgingshuis | MBO | 24 uur


Detachering iets voor jou? Van baan náár carrière, van talent náár passie.

Meer informatie Direct solliciteren

Rotterdam

Verzorgende IG opgelet!

Verpleeg- en Verzorgingshuis | MBO | 32 uur


Net je diploma gehaald maar nog geen passende baan of ben je toe aan wat nieuws? Geen paniek, wij gaan je helpen! 

Meer informatie Direct solliciteren