Werken bij Samen in de Zorg

Jij bent welkom!

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te werken!

Samen in de Zorg is onderdeel van Samen Professionals. Bij Samen Professionals kan je solliciteren binnen de volgende vakgebieden: Recruitment, Accountmanagement, Marketing & Communicatie, Management, HRM, Finance & Salarisadministratie. Daarnaast bieden wij ook stageplekken aan. Samen Professionals heeft twee labels. Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Als Recruiter en Accountmanager ga je aan de slag bij Samen in de Zorg (detacheerder in zorg en welzijn) of Onze Leerkracht (detacheerder in het onderwijs).


Ben je nieuwsgierig geworden?

Ga dan snel naar de website van Samen Professionals, bekijk alle vacatures en solliciteer direct. We hopen jou snel te ontmoeten!

 

Bekijk alle vacatures

 

Jij bent welkom!

Samen Professionals bestaat uit ambitieuze personen die doelgericht en betrokken zijn. Bij ons kan en mag je jezelf zijn. Onderling heerst er een goede sfeer en heb je zowel eigen verantwoordelijkheden als teamdoelstellingen. Wij bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en reiken je opleidingen aan zodat jij je blijft ontwikkelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daardoor word jij expert in jouw vakgebied. Collega’s zijn collegiaal en helpen je goed op weg. Op onze leuke bedrijfsfeesten leer je elkaar nog beter kennen.

Lees meer over Samen Professionals